1С:Підприємство 8. Громадське харчування для України

11 700 грнКупуй ліцензійне

 

програма для малого та середнього бізнесу

сфера автоматизації: ресторанний бізнес, громадське харчування

 

Програма для автоматизації управління підприємством громадського харчування: управління продажами, оцінки виробничих запасів, розрахунку собівартості готової продукції, ведення бухгалтерського та податкового обліку з урахуванням специфіки галузі.

 

Вигоди при покупці 1С у нас: 

1. Бонуси - 10% від вартості програмного забезпечення

  • розраховуйтеся бонусами за послуги впровадження та навчання 

2. 3 місяці інформаційно-технологічного супроводу

  • лінія консультацій
  • доступ до інформаційної системи "ІТС"
  • актуальні релізи оновлень програми
  • сервіс для подання електронної звітності "Фредо Звіт"

3. Знижки до 50% при переході з програм 1С:Підприємство 7.7. на версію 8

 

замовлення демоверсії  

 

Керівник підприємства

  • контролює процес виробництва страв та витрати запасів, що дозволяє здійснювати своєчасні закупівлі необхідних продуктів, уникати виробничих витрат, забезпечувати відвідувачів їх улюбленими стравами з меню;
  • розраховує собівартість готової продукції і, виходячи з цього, робить висновок про перегляд вартості страв, про проведення переговорів з постачальниками про знижки або пошуку нових постачальників з більш вигідними умовами співпраці;
  • отримує необхідну аналітичну звітність, що дозволяє йому моніторити діяльність підприємства в цілому.

 

Основні функції 1С:Підприємство 8. Громадське харчування для України
ведення списку рецептур облік сезонних коефіцієнтів перевитрат
ведення списку продуктів облік запасів
облік стандартних складських операцій списання інгредієнтів
облік приготування полуфабрикатів та страв облік розрахунку з контрагентами
облік роздрібних продажів облік зарплати та кадровий облік
облік оптових відвантажень регламентована звітність
облік калорійності та харчової цінності сервісні можливості

 

"1С:Підприємство 8. Громадське харчування" сумісна з програмами

 

1С:Ресторан

програма для автоматизації фронт-офісу закладу громадського харчування

1С:Управління торгівлею для України

програма для комплексної автоматизації торгового підприємства

1С:Роздрібна торгівля для України

програма для автоматизації роздрібних точок; автоматизація робочого місця касира

 

Детальний опис функціональних можливостей програми "1С:Громадське харчування для України"

Функціональні можливості програми

«1С:Громадське харчування для України»

 

  • програмний продукт розроблено на основі конфігурації «1С:Бухгалтерія 8 для України», що дозволяє:
    • вести бухгалтерський та податковий облік з урахуванням специфіки громадського харчування
    • вести облік по кількох організаціях одночасно в одній інформаційній базі
    • підтримувати різні системи оподаткування
    • вести облік товарно-матеріальних цінностей
    • вести облік господарських операцій в умовних одиницях та іноземній валюті
  • програма дозволяє вести необмежену кількість рецептур страв, напівфабрикатів
  • в програмі реалізовані дві схеми документообігу для виробництва продукції: пряма та зворотня
  • на «робочому столі» є все необхідне: довідники, журнали, документи та звіти
  • використання різних варіантів обліку та списання інгредієнтів
  • облік операцій з тарою
  • облік банківських та касових операцій
  • облік розрахунку з контрагентами
  • облік основних засобів, нематеріальних та малоцінних активів
  • облік основного та допоміжного виробництва
  • облік напівфабрикатів
  • облік сезонних коефіцієнтів, облік спецій
  • облік калорійності та харчової цінності.

 

Бухгалтерський облік


  • облік комісійної торгівлі
  • облік тари
  • банківські та касові операції
  • розрахунки з контрагентами
  • облік основних засобів, нематеріальних та малоцінних активів
  • облік основного та допоміжного виробництва
  • облік непрямих затрат
  • розрахунок заробітної плати та кадровий облік

 

Облік торгових операцій


Програма «1С:Громадське харчування для України» дозволяє:

  • вести облік операцій надходження та реалізації товарів та послуг
  • вести облік на роздрібних складах з використанням рахунку 285 «Торгова націнка»
  • відображати повернення товарів від покупців та постачальників
  • використовувати кілька типів цін: оптова, роздрібна, закупівельна
  • автоматично визначати ціни із розрахунку собівартості та націнки
  • проводити інвентаризацію на складі товарів, продуктів, страв

 

Довідники


  • програма дозволяє вести структурований список страв, заготовок, продутів
  • види номенклатури: страва, заготовка, матеріал, продукція, технологічний відхід
  • кожному виду номенклатури можна призначити свої рахунки обліку для списання у виробництво (28, 201 рахунок)
  • довідник сезонних коефіцієнтів
  • ХЕХ
  • кілька видів меню з різною вартістю товарів та страв

 

Приготування та списання


В програмі реалізована можливість використання кількох рецептур, що дозволяє вибрати потрібний рецепт в момент приготування. В документі «Рецептура» зберігається склад страви та технологія його приготування. Для цього документу розроблені друковані форми «Калькуляційна картка» та «Технологічна карта». При необхідності можна скласти список взаємозамінних продуктів/аналогів: при недостачі необхідного продукту легко підбирається аналоговий. Приготування страв та списання продуктів оформлюються за допомогою документу «Випуск продукції». Цей же документ формує звіти про недостачу інгредієнтів, необхідних для приготування вказаних страв.

 

Облік та списання спецій


В програмі розроблений регістр Спеції – для ведення обліку продуктів з невеликою витратою в перерахунку на одну порцію, наприклад, спеції, цукор, сіль. Такі продукти не списуються при оформленні приготування страви, а зберігаються в регістрі Спеції. Списання цих продуктів відбувається в кінці звітного періоду за допомогою документу Списання спецій.

 

Партіонний облік


  • облік товарів, матеріалів, готової продукції
  • оцінка МПЗ при їх вибутті різними способами для кожної організації
  • роздільний облік товарів одного й того ж найменування, що надійшли в різний час і по різних цінах.

 

Складський облік


  • ведення кількісного обліку
  • ведення кількісно-сумового обліку
  • відслідковування залишків продуктів чи страв на вибраному складі
  • проведення інвентаризації на складі товарів, продуктів, страв

 

Звітність


  • калькуляції за період
  • склад страв
  • товарний звіт
  • аналіз випуску продукції
  • витрати продуктів
  • контрольний листок витрати продуктів
  • витрати спецій
  • заборний листок
  • відомість залишків
  • залишки та обороти товарів та страв
  • звіт про прибутки від реалізації
  • калькуляційна картка
  • контрольний розрахунок спецій
  • технологічна карта
  • техніко-технологічна карта
  • відомість обліку залишків продуктів

 

Регламентована звітність


В програмному продукті  "1С:Підприємство 8. Громадське харчування для України" включені обов’язкові регламентовані звіти для подання власникам організації та контролюючим державним органам: форми бухгалтерської звітності, податкові декларації, звіти для органів статистики.

 

Додаткові функції


  • обмін даними з «1С:Підприємство 8. Управління торгівлею для України»;
  • обмін даними з «1С:Підприємство 8. Роздрібна торгівля для України»;
  • вигрузка даних в «1С:Підприємство 8. Зарплата і Управління персоналом»;
  • вигрузка даних в конфігурацію «1С:Бухгалтерія 8 для України»;
  • перенесення даних із інформаційних баз «1С:Бухгалтерія підприємства 7.7».
Замовте програму Замовте презентацію


Замовлення програми:
Замовлення презентації:
Поділіться записом у соціальній мережі